Gå till innehållet »

Danmark England Finland Norewegian Sweden Tyskland
Sök på webbplatsen
Bli återförsäljare

 

Bli återförsäljare av ColorAy glasögon

ColorAy har funnits på den svenska marknaden i 15 år. Våra designade kvalitetsläsglasögon finns idag representerade på ca 150 ställen i Sverige. Nu expanderar vi och söker återförsäljare, både i Sverige och i övriga Skandinavien.

Våra glasögon är mycket attraktiva och lättsålda i allt från detaljhandel som stormarknad. Vi har ett brett utbud av dam, herr och unisexmodeller i ett flertal olika modeller och färger. Det som skiljer ColorAy från våra konkurrenter är att våra glasögon sticker ut från mängden. Ett ställ med ColorAyglasögon i butiken lockar till sig kunderna vilket leder till köp.

Målgruppen för våra produkter är merparten av alla människor från 40 år får i olika grad problem med att läsa tidningar böcker och data- och mobilskärm.

Alla modeller är designade och nickelfria med akryllinser.

Vi månar om våra återförsäljare och har mycket konkurrenskraftiga priser. De flesta butikerna säljer mellan 2-5 glasögon per dag.

Det fördelaktiga priset i kombination med den höga kvalitén och den trendiga designen manar till merköp. Många kunder köper mer än ett par.

Dessutom har läsglasögon blivit en trend att man gärna smyckar sig med flera olika par i olika färger beroende på humör och personlighet samt anpassar färgen till sin klädstil.

Vi kan erbjuda styrkor från +1,0-3,5, som vi säljer i sk "sorterade förpackningar". Även styrka +4.00 erbjuds som enstaka exemplar.

Vi lånar ut ett bordställ med plats för 24 glasögon till alla nya återförsäljare (värde 2400:-).
Efter utvärderingsperiod om ca 3 månader, brukar våra återförsäljare upptäcka potentialen och bordsstället byts ut mot ett golvställ med plats för 106 glasögon (värde 4800:-).

Glasögonställen återsänds i ett ev avslutat samarbete.

Ta chansen du också och kontakta oss  på info@coloray.se redan idag, så berättar vi mer

 

ColorAy AB säljer läsglasögon på den svenska marknaden sedan 1997. Vi kan erbjuda ett flertal modeller och färger till mycket konkurrenskraftiga priser av högsta kvalitet.

Genom att våra läsglasögon är lite ”fräckare” i utförande och färgkombinationer är de mycket populära. Vi lägger stort fokus på arbetet att löpande förnya vår kollektion av läsglasögon i moderna modeller och färger. Vi har insett att läsglasögon idag är mycket mer än ett hjälpmedel – läsglasögon är även en accessoar som ska passa till olika personligheter och olika klädstilar.

ColorAy AB säljer både direkt till privatpersoner och till återförsäljare i hela landet. Coloray´s läsglasögon finns på ca 200 försäljningsställen, bl.a hälsokost, bokhandel, apotek och hos frisörer. Om våra glasögon

Flertalet av våra glasögon är tillverkade med fjädrande skalmar.

Alla våra glasögon är nickelfria. Skalmarna är tillverkade i polycarbonate, som är mycket hållbart, och linserna är tillverkade i acryl. Läsglasögon finns i styrkorna +1.0 till +3.5. Vissa modeller finns även i styrkorna +4.0 och +4.5