Gå till innehållet »

Danmark England Finland Norewegian Sweden Tyskland
Sök på webbplatsen

 

Om ColorAy läsglasögon

 

ColorAy erbjuder läsglasögon och solglasögon via återfärsäljare och via webshop.

Vi startade 1997  på den svenska marknaden. Sedan dess har ColorAy utvecklats och jobbar aktivt i hela Skandinavien samt Tyskland.

Vi erbjuder ett flertal modeller och färger av läsglasögon och sol/läsglasögon till mycket konkurrenskraftiga priser. Naturligtvis snålar vi inte på kvaliten.

Genom att våra läsglasögon är lite ”fräckare” i utförande och färgkombinationer är de mycket omtyckta och populära. Vi lägger stort fokus på arbetet att löpande förnya vår kollektion med moderna modeller och färger. Vi har insett att läsglasögon idag är mycket mer än ett hjälpmedel – läsglasögon är även en accessoar som ska passa till olika personligheter och olika klädstilar.

ColorAy säljer läsglasögon och solglasögon till privatpersoner via webshop och framförallt genom återförsäljare i hela Skandinavien och Tyskland. Colorays läsglasögon finns på hundratals försäljningsställen, bl.a  hälsokost, bokhandel, apotek och hos frisörer. (återförsäljare)

Om våra läsglasögon

Flertalet av våra läsglasögon är tillverkade med fjädrande skalmar.

Alla våra läsglasögon är nickelfria. Skalmarna är tillverkade i polycarbonate, som är mycket hållbart, och linserna är tillverkade i acryl. Läsglasögon finns i styrkorna +1.0 till +4.5. Våra solglasögon har UV 400 Protection.